Koruihin lisää funktioita

Tulevaisuudessa koru ei ehkä olekaan pelkkä koru. Se ei ole vain itsensä koristamista varten, vaan sillä voi olla myös muukin tehtävä. Tästä esimerkkeinä Yhdysvalloissa suunnitellut sormukset, joihin on lisätty toimintoja.

Ensimmäisenä sormus, jossa on pippurisumute. Nyt on helppoa torjua vihamieliset vastaantulijat. Nimittäin sormukseen on ladattu pieni annos pippurisuihketta, jolla voi taltuttaa hyökkääjän. Toivottavasti vain annos on tarpeeksi suuri ja oikein suunnattu. Tämä kertoo Amerikan lisääntyneestä turvattomuuden tunteesta, jolloin turvavälineiden käyttö lisääntynyt.

http://www.protectyourselfdirect.com/stunningring.htm

Muistatko hääpäiväsi? Enää ei tarvitse tätä stressata, sillä vihkisormuksesi hoitaa kyllä muistuttamisen. Kehitelty on nimittäin sormus, johon voidaan ohjelmoida tasan yksi päivä vuodessa, jolloin sormus muistuttaa kantajaansa tärkeästä päivästä. Muistutus tapahtuu siten, että kun päivään on 24 tuntia aikaa, sormus lämmittää itsensä n. 50 asteen lämpöiseksi, jolloin sormuksen kantaja varmasti havahtuu muistamaan tärkeän päivän lähestyvän. Tämän jälkeen sormus toistaa lämpenemisen kerran tunnissa, kunnes tärkeä päivä on käsillä. Sormus saa virtansa sisäänrakennetusta, ruuminlämmöstä latautuvasta akusta, joten paristojen vaihto ei ole tarpeellista. Sormuksen suunnittelee tuovansa markkinoille Alaska Jewellery niminen yritys seitsemällä erilaisella designilla.

http://www.alaskajewelry.com/remember-rings-never-forget-anniversary-p-2040.html

Mitähän kaikkea muuta korut tulevaisuudessa sisältävätkään?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s