Air-purifying plaster

Puhdistatko itse itsesi? Maxit group on kehitellyt materiaalin, joka puhdistaa ilmansaasteita ympäristöstä. Mineraalipitoinen viimeistelylaasti suodattaa ja tuhoaa epäpuhtauksia sekä auringon että keinovalon voimalla. Laastipinta toimii elinikäisesti riippuen vain valon määrästä. Tällaiset huippumateriaalit saavat kuluttajat haaveilemaan ihmisen tekemästä terveellisestä ympäristöstä. Pystyykö ihminen vuosien päästä pelastautumaan kaiken jätteen ja saasteen seasta? http://www.maxitlwa.co.uk/2364/

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Air-purifying plaster

  1. fid

    Maailman pelastaminen on hyvin pitkä prosessi ja se vaatii kaikkien hyväksynnän. Ilmanpuhdistus materiaalit eivät yksinään voi ilmastoa pelastaa. Muutokseen tarvitaan paljon enemmän valtioiden tukea. Yksi askel olisi siirtymä bensiinikäyttöisistä autoista sähköautoihin, koska nykyteknologialla voidaan valmistaa jo hyviä ja kestäviä sähköautoja.
    Aurinko-ja tuulivoimaloita voitaisiin rakentaa enemmän sellaisille paikoille, joissa ilmasto olisi suotavaa. Media on antanut sellaisen kuvan ihmisille, että aurinko-,vesi- ja tuulivoima olisi tehoton nykyisen ydinvoiman rinnalla, mutta näin ei asia oikeasti ole.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s