Kuntoilua huomisen vehkeillä

Ihminen on näinä päivinä hyvin laiska. Salilla käyminen on työlästä ja aikaa vievää.
Harrastamiseen on kokoajan vähemmän ja vähemmän aikaa. Liikunnan ja laihduttamisen helpottamiseen on aina ollut paljon erilaisia sängyn alle mahtuvia laitteita, mutta kyseiset tv-shop vekottimet ovat usein olleet hyvin kyseenalaisia toimivuudeltaan ja lisäksi moni ei kehtaa myöntää omistavansa mokomia.

Mobiilitulevaisuuteemme suunnaten on markkinoille ilmestynyt erillaisia kuntoilun ja laihduttamisen helpottajia. Yksi esimerkki on Nintendo DS käsikonsolille suunniteltu kuntoilua ja painonhallintaa helpottava ”My Weight Loss Coach”. Ohjelma opastaa oikeisiin ruokailutottumuksiin ja opastaa terveemmille elämän tavoille. Peli antaa sinulle liikunta haasteita joita toteutamalla pääset eteenpäin.

Tietokoneiden kanssa puuhaaville löytyy mainio USB-porttiin liitettävä GZ-PCSport stepperi. Liitettynä tietokoneeseen, laite lyö näppäimistön ja hiiren pois päältä jos ei tiettyjä määriä askelia ole stepperin päällä poljettu. Kehittäjien mukaan helposti polttaa 400 kilokaloria tunnissa.

Aikuisten välisiin hetkiinkin kehittynyt teknologia tarjoaa paljon uutta. Askelmittareista ideansa saanut Lovehoney -heppirengas laskee työntöjen määrän jota voi sitten ihailla tai kauhistella sessioiden jälkeen. Montako sinä tarvitset?

http://www.nintendo.com/games/detail/M_In2Mu-Iwfc2r8WfycP2VZVVmU7r5Km
http://www.gamercize.net/pcsport.htm
http://www.teknolelu.fi/laitteet/k-18-laskentaa-aikuisempaan-makuun/

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Kuntoilua huomisen vehkeillä

  1. Paluuviite: Weight Loss » Blog Archive » Kuntoilua huomisen vehkeillä

  2. saihky

    Nämä varmasti tulevat lisääntymään ja samoin ihmisten saama tieto omasta liikuntasuorituksestaan ja sen mukaan ohjelmat tekevät käyttäjälle aina vain haastavampia harjoituksia tai sitten jos harjoituksia on jäänyt väliin, ohjelma palaa takaisin alkuun ja kuntoa lähdetään kehittämään taas alusta asti.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s