Ei vain… komposti :)

Braunin suunnittelu kilpailussa hyvin pärjännyt kompostiroskakori on uudenlainen ratkaisu eloperäisen jätteen kompostointiin. Roskakori tuottaa hedelmällistä komposti jätettä kasveille jotka kasvavat roskiksesta. Tämä projekti käyttää bio hajoavaa ainetta joka pohjautuu fotosynteesiin, mikä nopeuttaa hajoamista, poistaa hajun ja saastuttavat kaasut.

Nykyään johtuen ilmaston muutoksesta, poliittisista asioista, sosiaalisesta evoluutiosta ja ilmaantuvista markkina-alueista sekä jätteen määrän lisääntymisestä. Muotoilu on vastuussa vihreästä ja ympäristöystävällisestä tulevaisuudesta enemmän kuin koskaan.

Kierrättäminen tulee lähemmäksi jokaista tämän tuotteen avulla, koska ilman kierrättämistä tuotteessa olevat  kasvit kuolevat.  Tässä tuotteessa myös yhdityy kierrättämisen ilo, koska näkee tuloksen heti eikä vasta tulevaisuudessa. Elämmehän nyt tai heti idean omaksuneessa kulttuurissa. Tuote toimii myös katukuvan kaunistajana kasvien tuodessa luonto lähemmäksi jo kaupungistuneita ihmisiä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s