”Geotagged”

Tänä päivänä kuuluu asiaan olla ekologinen ja tietoinen siitä kuinka kaukaa ruokaa lautasillemme rahdataan. Luomuruoka sekä lähiruoka kuuluvat (toivottavasti) itsestään selvänä asiana jokapäiväiseen ruokapöytään. Tieto ruoan alkuperästä auttaa valitsemaan mahdollisimman lähellä tuotettua ruokaa, joka on siis ympäristöystävällistä ruokaa. Mutta miksi ruokapöydässä vain ruoka olisi lähistön maaperästä kotoisin? Atelier NL:n keraamikot ovat ymmärtäneet ihmisten innostuksen lähituotteita kohtaan, joten he alkoivat tuottaa ”geomerkittyä” keramiikkaa. Tuotteissa on merkintä minkä alueen maaperästä kyseisen esineen raaka-aineet ovat peräisin. Voit siis syödä vihanneksia jotka ovat kasvaneet samassa maassa mistä kulhon savi on peräisin🙂

http://www.inhabitat.com/2010/02/18/atelier-nls-geotagged-ceramics/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s