Boho chic-muoti

Boho- ja hippityyli on ollut jo jonkun aikaa hyvin näkyvillä muotilehdissä, suunnittelijoiden uusissa mallistoissa ja muotia käsittelevillä internet-sivuilla. Tyylille on annettu nimeksi boho chic. Kyseessä on kenties varteenotettava vaihtoehto seuraavalle suurelle muoti-ilmiölle, sillä se on tiiviisti yhteydessä ajankohtaiseen kestävä kehitys-megatrendiin. Kierrätetyt ja tuunatut vintage vaatteet kun ovat tärkeä osa boho chic-muotia, ja kenties hippi-tyylisten vaatteiden mukana tulevat hippimäiset ajattelutavatkin.

Katumuoti

Boho chic-muodin suosion kasvaminen näkyy myös katumuodissa. Seuraavat kuvat ovat Tokion kaduilta, katumuotiin keskittyneeltä sivustolta.

http://www.style-arena.jp

Kuvissa yhteistä on iloiset 60-luvun mukaiset värit ja pitkät pellavaiset mekot. Japanilaista katumuotiin keskittynyttä sivua selaillessani 60-luku tekee vahvaa paluuta muodin osalta.

Vivienne Westwood

Myös tunnetun englantilaissuunnittelija Vivienne Westwoodin uudessa Anglomania kevät-kesä 2010 mallistossa boheeminen hippitunnelma on vahvasti esillä niin malleissa, kuoseissa kuin väreissäkin.

Netti

Netissä, mm. suositulla youtube-sivustolla ja useilla muotia käsittelevillä sivuistoilla on lukuisia tutoriaaleja boho chic-tyylin luomiseksi. Saatavilla on ohjeita pukeutumiseen, meikkiin ja kampauksiin.

Ohjeita boho chic-tyylin luomiseen pienellä budjetilla:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s