Kuka teillä säästää eniten vettä?

Waterpebble vähentää käyttäjänsä vedenkulutusta haastamalla hänet pieneen kilpailuun. Laite on pieni kuplan muotoinen tarkkailija suihkun lattialla. Ensimmäisellä kerralla laite tallentaa ohi kulkeneen veden määrän ja seuraavalla kerralla vertaa veden kulutusta aikaisempaan. Laite kertoo kulutuksestasi vihreällä, keltaisella tai punaisella värillä. Kun punainen valo alkaa vilkkumaan tiedät, että alat olemaan lähellä viimekertaista vedenkulutustasi ja haluat nopeasti sammuuttaa suihkun.

EcoVéa suihku puolestaan tarkkailee jatkuvasti käyttäjänsä vedenkulutusta ja puhdistaa sen uudelleen käyttöön välittömästi. Tälläinen jatkuva kierrätys säästää vettä, jota normaalisti kuluisi runsaasti. Suihku ei ehkä tuo mukanaan pientä peliä jolla tarkkailla veden kulutustasi, mutta ei sen tarvitsekkaan. Pelkkä tieto siitä, että suihkuvettäsi kierrätetään jalkojesi alla sinun murehtimatta, antaa rentouttavan tunteen.

Nykypäivänä puhutaan paljon veden kuluttamisesta ja mitenkä harvalla on pääsy puhtaaseen juomaveteen, niin miksi emme laittaisi pientä peliä pystyyn ja tarkkailisi omaa kulutustamme.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s