Pieniä auringon kerääjiä

Halpa, muovi ja orgaaninen. Näitä sanoja tuskin yhdistäisimme aurinkopaneeliin, mutta Cambridgen yliopisto on kehittänyt aurinkopaneelin joka on tehty orgaanisesta muovista ja on halpa valmistaa. Tuote on pitkä kestoinen, halvoista materiaaleista tehty ja hintansa väärti. Jatkokehittelynä tuotteesta aiotaan tehdä rullalle käärittävä ja taipuisa kuin paperi. Orgaanista valosähköistä muovia voidaan muokata mihinkä muotoon tahansa, mutta myös suihkuttaa mille pinnalle tahansa kuten talon seinään.

Solar Ivy yhdistää puolestaan lehdet aurinkopaneelien ulkonäköön. Kun aurinko paistaa tai tuuli puhaltaa, energiaa varastoituu Solar Ivyn kautta talon asukkaalle. Tuotteen suurimpia plussia on sen keveys ja se, että lehdet liikkuvat tuulessa ja näin saavat aurinkoa monesta kulmasta. Näillä lehdillä voi esimerkiksi täyttää talon ulkoseinän ja luoda mielenkiintoisen pinnan joka leikkii tuulessa.

Kaikki pienenee ympärillämme, emmekä ehkä aikaisemmin ole osanneet vaatia sitä aurinkopaneeleilta. Emme myöskään ole nähneet aurinkopaneelille tarvetta sijoittaa sitä näkyvämmälle paikalle, jotta naapurit voisivat olla kateellisia vihreydestämme

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s