YAKKAY- pyöräilykypärä

Kypärä ilman päähineosaa

Kypärään on mahdollisuus vaihtaa erilaisia päähineosia.

Tanskalainen YAKKAY-pyöräilykypärä osoittaa, että panostaminen turvallisuuteen ja itsestään huolehtimiseen on tuleva trendi. Kypärän päähineosissa käytetään trendikkäitä ja nykyaikaisia kuoseja, jotka soveltuvat tämän päivän katukuvaan. YAKKAY-kypärä on ehdottomasti seuraava arkipäivän design-tuote. Tanskassa kypärä on  jo tehnyt läpimurron, mutta Suomessa tämä trendi kaipaa ehkä vielä kypsyttelyä; hyvin kohdistetulla mainonnalla kohderyhmä voi hyvinkin todennäköisesti löytyä.

”YAKKAY kehittää ja valmistaa korkealaatuisia pyöräilykypäriä ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, mutta eivät halua tinkiä tyylikkyydestään. YAKKAYn ainutlaatuinen idea yhdistää ensimmäistä kertaa sekä turvallisuusvaatimukset että tyylikkyyden. YAKKAY-kypärien yksinkertainen idea on yhdistää pyöräilykypärä vaihdettaviin suojuksiin, joiden avulla pyöräilykypärä muuntaa tyyliään tarpeen ja mielialan mukaan.

Jos kuulut ihmisiin, jotka käyttävät päätään, käytät pyöräilykypärää ja jos kuulut myös ihmisiin, jotka arvostavat tyylikkyyttä, käytät YAKKAY-kypärää. Vuonna 2009 lanseeratut YAKKAY-kypärät ovat saavuttaneet hetkessä valtavan suosion ja ne on palkittu jo useilla kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla, joiden joukossa ovat muun muassa maailman arvostetuimmat Red Dot Design Award sekä IF Design Award.”

Lähteet: http://www.finnishdesignshop.fi/Yakkay-m-113.html

[viitattu 2.10.2010]

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “YAKKAY- pyöräilykypärä

  1. Paluuviite: Safe style « Huomisen Design

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s