Kehon koristelua

Mitä uutta koruilla ja somistautumisella olisi tarjottavaa tulevaisuudessa? Alla on muutama kuvaesimerkki, mitä se mahdollisesti voisi olla?

Uudenlaista korvakorumuotoilua.

Muotoilu voisi olla mahdollisesti jotain tällaista. Yllä olevassa kuvassa, koru kiemurtelee koko korvalla eikä ole perinteisesti vain korvalehdellä. Korua ei tarvitse välttämättä olla toista paria, sillä se on itsestään jo uniikki.

http://vempaimia.net/2010/03/26/kaarme-korvakoru-tai-ehka-kaarmekuiskaaja/

Kuva: Streets & Sports-lehti

Tai korvakoru voi olla myös tämän tyyppinen. Muotoilu on suoraan fantasia aiheisista teoksista, joissa esiintyy haltioita, joilla on tämän kaltaiset suipot korvat.

Kuva: Streets & Sports-lehti

Edestä

Takaa

Tatuoinneilla on koristeltu omaa kehoa aina. Aina tatuoinnin merkitys tai sanoma ei ole niin selvä. Yllä olevat esimerkit voisivat olla jotain, mikä voisi yrittää muuttaa tätä käsitystä. Varsinkin ensimmäisessä kuvassa tatuoinilla on saatu kaunis taideteos, jossa naisen selkään on tatuoitu viulun ääniaukot ja naisen keho muodostaa viulun rungon.

Usb yhdistettynä kaulakoruun.

”Philips ja Swarovski ovat aloittaneet yhteistyön kehittääkseen nykypäivän elämäntyylin, teknologian ja muodin trendit yhdistäviä lisävarusteita.”

Tulevaisuudessa koruihin on yhdistetty teknologiaa, joka kulkee huomaamattomasti kaulassa. Kuvassa oleva koru on vielä konsepti vaiheessa. Koru näyttää olevan suuniteltu naisille, mutta minkälainen se olisi miehille suunniteltuna?

http://www.digitoday.fi/vimpaimet/2007/10/04/koru-katkee-sisaansa-usb-tikun/200724526/66

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s