Mehukasta pakkaussuunnittelua!

Miltä tuntuisi poimia hedelmiä ostoskoriin muualtakin kun kaupan HeVi-osastolta? Tulevaisuudessa se saattaa hyvinkin olla mahdollista, sillä ympäri maailmaa kantautuu hedelmällisiä kaikuja opiskelijoiden ja suunnittelijoiden ideapankeista: mehun voi juoda suoraan hedelmästä! Kyseessä ei tietenkään ole oikeita hedelmiä, mistä voisi kaataa mehua lasiinsa, vaan pakkaussuunnittelua, joka näyttää aidoilta hedelmiltä!


Yllä olevat pakkaukset ovat Espanjassa opiskelevan Clara Cabral de Sousan ja Australiassa opiskelevan Ynueen Yuongin käsialaa. Idea on molemmissa melko sama: mehua suoraan hedelmästä.
Pisimmälle tämänlaisen pakkaussuunnittelun on kuitenkin vienyt japanilainen teollinensuunnittelija Naoto Fukasawa (alansa huippuja, tunnettu ympäri maailmaa), jonka hedelmämehupurkit (alla) näyttävät melkein aidoilta hedelmiltä!

Banaanimehu-purkki on jo löytänyt tiensä kaupan hyllylle kotimaassaan japanissa, toivottavasti muut seuraavat mahdollisimman pian perässä ja lähtevät joukolla valloittamaan myös maailmaa! Ehkäpä saamme tulevaisuudessa nauttia vastaavanlaisesta pakkaussuunnittelusta muillakin kuin mehujen saralla; pesuainetta ”röpelöisessä,” valkoisessa, pesuaineelta tuntuvassa paketissa, makarooneja makaroonin muotoisessa pussissa tai maitoa suoraan lehmän utareesta? Vastaavanlaisia tuulahduksia on nähty myös tee-pakkausten puolella: Earl Gray –teetä myytynä suoraan teepuun varresta (alla).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s