Skinny Player

Koska tehokkuus on nykypäivänä vallitseva villitys, oli tämäkin odotettavissa: Joku suunnittelee yhdistävänsä laastarin ja mp3-soittimen. Ajatus on yhtä kaukaa haettu kuin yhdistää vaikkapa legopalikka ja television kuva – ai niin, sitähän sanotaan kolmedeeksi. Skinny Player onkin taas yksi villinoloinen viritys, jolla voisi ehkä kuitenkin olla potentiaalia.

Skinny Player on siis laastari, jossa on keskellä painike, josta musiikin tulon voi laittaa päälle tai sulkea. Muita painikkeita laastari ei sisällä, joten esimerkiksi volyymiä ei voi säätää. Voiko laastarilla siis kuunnella yhtälailla kadun melussa kuin luonnon rauhassa, ilman että äänenvoimakkuus olisi liian kova tai hiljainen? Player käyttäisi virtalähteenään suunnitellusti ihmisen ruumiinlämpöä, mutta soveltuisiko se silti viileään ilmastoon, saati kylmään? Entäpä jos haava on vaikkapa jalassasi, kuuletko musiikin niinkin kaukaa? Tai onko tätä ”laastaria” alkujaankaan edes tarkoitettu laastariksi.

…niin, ja tosiaan, kun laastarin play-painike on luultavastikin melkoisen herkkä, kuinka uskottavaa on, jos yllättäen kesken työpäivän toimistossa kyljestäsi alkaa soida… sanotaan vaikkapa ”oh, you touch my tralala, mmm… my ding ding dong.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s