MIKSI VAIN KUUNNELLA CD:TÄ? JOS VOIT PUKEUTUA SIIHEN…

Nykyään elämme elämäämme teknologian keskellä. Mainitse tarve ja aina voidaan löytää tekninen apuväline vastaamaan siihen, vaikka tarvetta ei edes todellisuudessa olisikaan. Usein laitteen muoto seuraa funktiota, mutta tähän on tulossa myös muutos. Lisäarvoa laitteellesi tulee antamaan myös sen mahdollisuus olla kaunis.

Eikö ole haaskausta siirtää kauan odottamasi albumillinen musiikkia ilmestymistä seuraavana päivänä musiikkisoittimesi kirjastoon. Nykyaika on vienyt kiireen niin pitkälle, että enää ei ole aikaa kuunnella todellisia levyjä. Eikä kukaan enää ”raahaa” mukanaan kannettavaa cd-soitinta. Olisiko aika siirtyä takaisinpäin ja muistaa, että elämässä on myös hienoja pieniä asioita? Playbutton on vastaus tähän, se on mukana kannettava musiikkisoitin, joka toimii kuin yksittäinen cd-levy ja näyttää pinssiltä. Playbuttonin konseptissa yhdistyvät siis ideaalisesti loistava musiikki, perinteinen pinssin ulkonäkö ja sen myötä myös täydellinen mukana kulkevuus. Tämä kaikki tekee helpommaksi bändien musiikin käsin kosketeltavan jakamisen ja mainonnan. Nappi on kaunis ja omalla tavallaan perinteisenpään musiikin kuunteluun viittaava vaihtoehto esimerkiksi iPodin taskussa kantamiselle.

Playbuttonin audio-ulostulo on sama latauksen kanssa. Ja napin ulkonäkö voidaan suunnitella ”albumi-taiteeksi” tai muuten vastaaman napin sisältöä. Napin kiinnitys toimii hakaneulalla. Napin päällys on ruostumatonta terästä ja virranlähteenä toimii ladattava litium-paristo. Napin halkaisija on 4,5 cm paksuus 0,7 cm ja se painaa 10,8 grammaa.

Playbutton toimii, kuin cd-levy, sitä voit säätää sen takana olevilla PLAY/PAUSE, SKIP ja VOLUME säätimillä. Levyn sisältö on etukäteen nauhoitettu ja niin kuin perinteinen albumi sen sisältöä ei voida muuttaa. Ainut asia mitä sinun täytyy tehdä on kytkeä kuulokkeesi pinssiin ja aloittaa musiikista nauttiminen.

http://www.playbutton.co/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s