Teknologian vallankumous

Miltä kuulostaisi, jos aamulehteä lukiessasi päivän otsikko muuttuisi aina tuoreimman uutisen mukaan? Mahdolliset hätätilat ja tiedotteet olisivat heti otsikkona silmiesi edessä missä tahansa liikutkin. Kuvat muuttuisivat kuin Harry Potterin ”The Daily Prophetissa” konsanaan. Ja ilmastokin kiittää, kun paperia ei tarvita esim. Helsingin Sanomien painamiseen.

Kehitys askel erityistiheän teknologian kuten ”e-paper”, OLED ja tulostettavien elektronisten laitteiden saralla on noussut huimaan nousuun. Tulevaisuudessa pystyisit ohjaamaan tietokonetta ranteesi liikahduksella sekä sormesi hipaisulla ja kaikki tämä olisi normaalia arkipäivää. Unohda siis vanhan aikaiset hiiret. Tiedostot taas kulkisivat tietokoneesta toiseen pelkällä käden kosketuksella. Enää ei tarvitsisi unohdella muistitikkuja koneisiin ja samalla hukata tärkeitä tiedostoja.

Oletetaan, että vuoteen 2015 mennessä noin 500 miljoonaa ihmistä käyttää terveyteen liittyviä ohjelmia matkapuhelimellaan (research2guidance via Fast Combany). Onko tässä mahdollisesti terveydenhuollon tulevaisuus? Apple on myynyt 50 miljoonaa iPhonea viimeisen tiedotteen mukaan ja itse App Storessa on tällä hetkellä noin. 185, 000 ladattavaa ohjelmaa. Verenpaineen mittaava ”app” saattaisi hyvinkin olla yksi niistä. Pystyisikö tulevaisuudessa siis yksi simppeli matkapuhelinohjelma auttamaan kaikkia ihmisiä ympäri maailmaa?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s