Seventies… is back.

Tämän kevään ja kesän tyylit lainaavat ideoita monesta eri suunnasta, mutta suuri yleisö tulee pitäytymään vaaleissa kesäisissä sävyissä ja romanttisissa kukkakuoseissa. 70-luku on joka mittarilla mitattuna nouseva trendi, joka näkyi jo tämän kevään näytöksissä, mutta tulee saavuttamaan massasuosionsa 2012 kesään mennessä.

Olemme nähneetkin 70-luvun osittainkin arveluttavasta tyylistä vilahduksia tämän kevään punaisilla matoilla: hihat ovat pitkät ja kaula-aukko peittävä, kuosit maanläheisiä ja ehkä raskaitakin.

Sarah Jessica Parker Elie Saabin puvussa Cannesin elokuvajuhlilla

Eva Mendez Stella McCartneyn puvussa Met Costume Awardseissa. Kuva: WGSN.com

Trenditietoisimmat ovatkin jo ottaneet 70-luvun hippityylin leveine lahkeine haltuunsa ja se näyttää hyvältä.

Valmisteilla on myös elokuvia, joissa seikkaillaan 70-luvun maisemissa: Will Smithin tähdittämä Men In Black 3 saapuu teattereihin ensi keväänä ja juoneen kuuluu mm. Tommy Lee Jonesin noutaminen vuodesta 1969… Mad Men tulee palaamaan televisioruutuihin maaliskuussa 2012 ja sarjassa ennakoidaan nähtävän 60-luvun kääntyvän hiljalleen kohti seuraavaa vuosikymmentä. Aaron Eckhart ja Ed Harris on myös kiinnitetty uuteen 70-luvun Meksikoon sijoittuvaan elokuvaan, joka on vasta suunnitteilla.

Lisäksi tämän kevään uusi tulokas, haalari eri muodoissaan, lämmittelee paraikaa suurta yleisöä kohti 70-luvun rohkeaa, mutta peittävää Charlien enkelit –haalaria. 70-luvun hippiaatteesta olemmekin jo nähneet viitteitä ekologisuustrendin muodossa.

Paul and Joe kevät/kesä 2011 Kuva: style.com

D&G kevät/kesä2011 Kuva: style.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s