Todellista lähiruokaa

Lähiruoan suosio on korkealla, ja mikä olisikaan lähempänä tuotettua kuin omassa olohuoneessasi tai keittiössäsi kasvatetut yrtit ja kasvikset? Iso osa Suomen kansasta asuu nimittäin kerrostaloissa, ja parvekkeelle on hankala perustaa porkkanamaata. Kaupoista löytyy kyllä jos jonkinlaista yrttiruukkua ja siementä sisällä kasvattamista varten. Mutta entäpä  Suomen pitkä ja pimeä talvi? Basilika kuihtuu marraskuussa valoisimmallakin ikkunalaudalla.

Indoor Garden on keksinyt mainion ratkaisun tähän ongelmaan. Tulevaisuudessa myös meidän kylmän pohjolan asukkaiden on  mahdollista kasvattaa tuoreita yrttejä  ja salaatteja ympäri vuoden.

Yritys tarjoaa Herb:ie-nimisen sisäpuutarhan, jonka toimintaperiaate on vesiviljely. Teknologia perustuu kasvihuoneviljelijöiden tekniikkaan kasvattaa ruukkusalaatteja ja yrttejä. Herb:ien hiilijalanjälki on hyvin pieni, se  käyttää  matalaenergialamppua ja energiatehokasta pumppua. Itsekasvatetut yrtit ja salaatit ovat varmasti myrkyttömiä! Tuotteesta on saatavilla eri kasveille sopivia malleja, itse valituissa väreissä. Yritys myy myös ravinteita ja kasvualustoja siemen- ja pistokasviljelyyn.

http://indoorgarden.mycashflow.fi/

Jätä kommentti