Bodyskanneri

Tekstiililehden artikkelissa Tuotehallinnan uutuuksia (2011, 13) kerrotaan assyst ja Human Solutionin esittelevän muotialalle kehitetyn tuote- ja palvelupakettinsa Frankfurtin messuilla toukokuussa 2011. Paketti sisältää innovaatioita CAD-sovelluksista ja tuotetiedon hallinnasta 3D skannaukseen ja 3D simulointiin. Tavoitteena on ollut asiakkaiden tarpeiden täyttäminen kokonaisuudella, joka sisältää sekä prosessit että informaation, käyttäjäystävälliset toiminnot ja työajan säästön. Kokonaisuus sisältää uudistuksia seuraavilta alueilta: CAD ja sarjonta, tuotetiedon hallinta, piirros- ja tuotannonsuunnittelu, koot ja mittataulukot, 3D visualisointi ja simulointi, 3D bodiskannaus ja mittatilausvalmistus sekä myymäläsisustus.

PLM GoLive – ohjelma on uudistettu tuotekehitysprosessin valvonta- ja hallintasysteemi. Se koordinoi mallistonsuunnitteluprosessin kaikki toiminnot ja sen avulla on mahdollista seurata prosessin etenemistä, saattaa olennainen ja ajantasainen tieto kaikkien tarvitsevien saataville. PLM GoLive yhdistää kaiken prosessissa tarvittavan tiedon: mallistosuunnitelman, materiaalihallinnan, osaluettelot, tuotekortit ja kokotaulukot laatuvaatimuksineen sekä cad. assyst tiedot – tuotantoprosessin ja kaavatiedostot. Käyttäjä pääsee käsiksi tiedostoihinsa kaikkialta maailmasta. Se on helppo yhdistää yrityksen olemassa oleviin tiedostoihin.

 

iSize – vartalonmittojen portaali sisältää tiedot yli 100 000 miehen, naisen ja lapsen mitoista Euroopasta, Pohjois-Amerikasta ja Aasiasta iältään 6-75 – vuotta. Tietoihin pääsee käsiksi osoitteessa http://www.isize.net. Yritys voi valita iSizesta kohderyhmänsä mukaiset mittatiedot ja käyttää niitä optimoidakseen mittataulukkonsa asiakaskohderyhmän mukaan ja käyttää niitä kaavoituksessa. Näin on mahdollista yhdistää asiakastiedot tuotekehitysprosessiin. iSize on voittanut messuilla innovaatiopalkinnon.

 

Virtual Mirror –ohjelman avulla asiakas voi ihailla vaatetta omalla vartalollaan tietokoneen ruudulta. Skannaus voidaan liittää kolmiulotteiseen simulaatioon ja skannattu vartalotieto voidaan huomioida kaavoihin. Ohjelma yhdistää asiakkaan ja mallitiedon. Myymälässä on tuoteluettelo, josta asiakas voi valita tuotteen ja bodyskannerilla luetaan asiakkaan mitat, ja asiakas voi tarkastella tuotetta yllään virtuaalisesti.

Tuotehallinnan uutuuksia. Tekstiili lehti [Tekstiili- ja ompelevan teollisuuden ammattilehti].  2011 nro 4, 13.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s