Farkut juuri sinulle, rakkaudella NOMO jeans

Tuntuuko että kunnolla istuvien farkkujen löytäminen on tuskan ja hien takana. Ongelmasi on ratkaistu, sillä NOMO Jeans on nyt täällä.

Nykyistä massatuotantoa tasapainottamaan on syntynyt suomalainen NOMO Jeans, jonka periaatteena on tehdä jokaiselle asiakkaalle juuri sopivat farkut. Asiakas tulee tapaamiseen, jossa häneltä otetaan mitat sovituskoppia muistuttavasta vartaloskannerissa, minkä jälkeen asiakas saa päättää farkkujen yksityiskohdista NOMOn deminologien kanssa. Tapaamisen jälkeen farkut lähtevät tilaukseen ja parin viikon päästä kolahtaa juuri sinulle suunnitellut farkut postiluukusta.  Farkut maksavat 136 euroa postikuluineen.

 

Sano hyvästi farkuille, jotka alkavat lököttää parin käyttökerran jälkeen ja tervehdi uusia, oikeasti istuvia farkkuja.

 

Onko vaatteiden räätälöinti suuremmassa mittakaavassa tulossa pysyväksi trendiksi, joka on mahdollinen kaikille, vai säilyttävätkö suuret standardikoko massatuotantoketjut valtansa?

 

http://www.nomojeans.com/

http://plaza.fi/ellit/muoti-ja-kauneus/muoti/nomo-jeans-farkut-mittatilauksena?utm_medium=email&utm_campaign=Ellit+viikko+392011&utm_content=Ellit+viikko+392011+CID_64639e8dfd80d874c811d85d225e45f5&utm_source=Ellien+tai+Ideakeittin+kirjeiden+kautta+tulleet&utm_term=NOMO+Jeans++Farkut+mittatilauksena+Jos+tydellisi+farkkuja+ei+ole+lytynyt+valmiina+kaupan+hyllyilt+ei+kannata+luovuttaa+Nyt+sellaiset+saa+juuri+omalle+vartalolle+valmistettuina++eivtk+ne+edes+maksa+omaisuuksia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s