Luonnonmateriaalit sisustuksessa

Löysimme monia esimerkkejä siitä, kuinka erilaisia luonnonmateriaaleja on käytetty kodin laitteisiin ja huonekaluihin. Taidokkaalla nykyajan ja perinteiden yhdistämisellä voidaan luoda tyylikkääseen kotiin luonnonläheistä tunnelmaa.

Lasermerkityllä puulla pinnoitettu näppäimistö luo lämpöistä tunnelmaa kontrastissa Applen muuten melko viileisiin metallinvärisiin tietokoneisiin.
http://www.yankodesign.com/2012/11/14/skin-your-apple-keyboard-in-wood/

Bambukoria muistuttavat kaiuttimet tuovat luontoa lähemmäs kodin tietokonenurkkausta.
http://www.yankodesign.com/2012/11/01/for-the-love-of-bamboo/

Punotut tuolit ovat syntyneet halusta säilyttää vanhanaikaista käsityöperinnettä. Modernit kulmikkaat muodot yhdityvät vanhaan aikaan materiaalin ja punontatekniikan kautta.
http://www.yankodesign.com/2012/10/30/dat-weave/

Henna Niskanen & Pirita Laukkanen

Mainokset
Julkaistu kategoriassa luokittelemattomat, kirjoittanut .

Tietoja Pirita Laukkanen

Moi! Tässä pikkusen taustoja minusta. Elikkäs olen tämmöinen pirtsakka maalaistyttö, joka opiskelee Kuopion Muotoiluakatemiassa (AMK) Teollista muotoilua. Syksyllä aloitan kolmannen vuoden opinnot. Pohjakoulutukseni kuuluu vaatetusalan artesaanin perustutkinto ammattikoulusta. Lisäksi olen käynyt jonkunverran erilaisia lyhyitä kursseja, joilla pyrin täydentämään omaa koulutustani. Perheeseeni kuuluu tällä hetkellä Marko-aviomies ja Jossu-kisu. Perheen kanssa asutaan vähän syrjässä kaupungin melusta ja vilskeestä. Harrastuksiini kuuluu valokuvaus, moottoripyöräily, laskettelu ja ratsastus sekä aina jollain tasolla käsillä tekemisen meininki. Olen aika paljon luonnon läheinen ihminen, josta saan etenkin voimaa ja inspiraatioita. Monet hyvät ideat syntyvät ja saavat siipensä lentämistä varten luonnon keskellä, mutta myös idea virtaa löytyy kaupungistakin. Luonteeseeni kuuluu suurena osana kuunnella ympärilläni pyöriviä ihmisiä, mutta rentouttavaa on välillä olla jossain vilkkaassa paikkassa ja seurata/havannoida mitä ympärillä tapahtuu ja kuulee. Luonne on kuitenki iso osa ihmisen persoonallisuutta, sitä mikä on meidän menneisyys, mitä me olemme tänään, mihin olemme menossa. Sitä ei voida kategorisoida silmämääräisesti, vaan se tulee ymmärryksen kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s