Rakenteet esille

Löysimme viitteitä mahdollisesta tulevasta suuntauksesta, jossa tuotteiden rakenteet ovat osa visuaalista kokonaisuutta. Esimerkiksi kellon koneiston hammasrattaat voivat olla toiminnan lisäksi koristeina.

Benjamin Rollins Caldwell valmistaa erikoisia uniikkeja taidehuonekaluja, joissa  rakenteita ei ole turhaan peitelty.
http://www.lostateminor.com/2012/11/27/unique-furniture-designs-by-benjamin-rollins-caldwell/

New Yorkin keltaiseksi taksiksi naamioitu mainos pyrkii heijastelemaan tulevaisuutta. Muotoilija Mike Lubrano on käyttänyt taiteellista vapautta auton tuunauksessa.
http://laughingsquid.com/a-delorean-as-an-iconic-new-york-city-yellow-taxi-cab/

Hublot’n virallisessa Ferrari-kellossa on jätetty koneistoa näkyviin. Harjattu titaani ja runsas pienten osien määrä luovat huipputeknisen vaikutelman.
http://www.hublot.com/en_US/watch/big-bang/186/ferrari-titanium

Corum on myös korostanut osia rakenteesta Titanium Bridge Tourbillon-kellossa. Tämä on kuitenkin hieman hillitympi ja korumaisempi kuin Ferrari-kello
http://basel.corum.ch/model/titanium-bridge-tourbillon

Henna Niskanen & Pirita Laukkanen

Mainokset
Julkaistu kategoriassa luokittelemattomat, kirjoittanut .

Tietoja Pirita Laukkanen

Moi! Tässä pikkusen taustoja minusta. Elikkäs olen tämmöinen pirtsakka maalaistyttö, joka opiskelee Kuopion Muotoiluakatemiassa (AMK) Teollista muotoilua. Syksyllä aloitan kolmannen vuoden opinnot. Pohjakoulutukseni kuuluu vaatetusalan artesaanin perustutkinto ammattikoulusta. Lisäksi olen käynyt jonkunverran erilaisia lyhyitä kursseja, joilla pyrin täydentämään omaa koulutustani. Perheeseeni kuuluu tällä hetkellä Marko-aviomies ja Jossu-kisu. Perheen kanssa asutaan vähän syrjässä kaupungin melusta ja vilskeestä. Harrastuksiini kuuluu valokuvaus, moottoripyöräily, laskettelu ja ratsastus sekä aina jollain tasolla käsillä tekemisen meininki. Olen aika paljon luonnon läheinen ihminen, josta saan etenkin voimaa ja inspiraatioita. Monet hyvät ideat syntyvät ja saavat siipensä lentämistä varten luonnon keskellä, mutta myös idea virtaa löytyy kaupungistakin. Luonteeseeni kuuluu suurena osana kuunnella ympärilläni pyöriviä ihmisiä, mutta rentouttavaa on välillä olla jossain vilkkaassa paikkassa ja seurata/havannoida mitä ympärillä tapahtuu ja kuulee. Luonne on kuitenki iso osa ihmisen persoonallisuutta, sitä mikä on meidän menneisyys, mitä me olemme tänään, mihin olemme menossa. Sitä ei voida kategorisoida silmämääräisesti, vaan se tulee ymmärryksen kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s