Liikkuvan kuvan voima

Median määrä on nykypäivänä valtava. Media koostuu kuvista ja yhä enemmän liikkuvasta kuvasta, videosta. Luultavasti liikkuva kuva kotien ja julkitilojen pinnoissa tuleekin lisääntymään huomattavasti. Esimerkiksi Kampin toriin Helsinkiin on tuotu kirkas videotaulu. Myös Turun uuden kauppakeskuksen Kultatalon aulaan on tuotu eloa kahden kerroksen korkuisella videotaululla. Tällä hetkellä taulussa liikkuu kultasadetta mainosten lisäksi.

kuva

Kuva voidaan tuoda tilaan muun muassa videotykillä heijastamalla. Nykyteknologian avulla on myös mahdollista tuottaa liikkuvaa kuvaa suoraan tasaiselle pinnalle ilman projektoreita kuten LED-teknologialla. Liikkuvan kuvan mahdollisuudet ovat laajat, esimerkiksi Iso-Britanniassa liikkuvaa kuvaa käytetään rauhoittamaan leikkauksiin meneviä lapsipotilaita.

http://www.jasonbruges.com/projects/uk-projects/nature-trail

Tulevaisuudessa liikkuva kuva tulee olemaan suuremmassa osassa myös yksityisessä sisustuksessa valoinstallaatioina, tauluina ja tunnelman luojana. Esiasteita on jo nähty digitaalisissa kuvakehyksissä, seinään heijastettavissa kellotauluissa ja videotykkien käytön lisääntymisessä.

Wivi, Heidi ja Mila

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s